Ankara'da hemşireye müdahale anları kamerada

Ankara'da ağır yaralanan bir kişiye müdahale etmeye çalışan hemşirenin engellendiği anlar kameraya yansıdı.

YAYINLAMA
04 Ekim 2024 15:25
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 15:25

Ankara'nın Çankaya ilçesi Osman Temiz Mahallesi'nde 13 Haziran'da yaşanan olayda Kamuran Özdemir ve Mustafa Ağırbaş, iddiaya göre aralarındaki husumet nedeniyle telefon bayisi işleten Samet Bostancı'nın iş yerine gitti. 

Olayda 2 kişi hayatını kaybetti

Samet Bostancı, kendisinden haraç talep ettiklerini öne sürdüğü Özdemir ve Ağırbaş'a ateş açtı. Ağırbaş ve Özdemir, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. 

Olay sonrası yakalanan Samet Bostancı tutuklanırken, ağabeyi Murat Bostancı da 13 gün sonra cezaevine gönderildi.

Murat Bostancı'ya dava açıldı

Murat Bostancı hakkında açılan dava, olay yerinden geçen hemşire E.C. ve çevredeki vatandaşların yaralılara müdahale etmelerini engellemesi üzerine açıldı. 

Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edilen iddianamede, Murat Bostancı'ya 'ihmali suretle kasten öldürme' suçlaması yöneltilerek 25 yıla kadar hapis cezası istendi.

İddianamede, Bostancı'nın, Mustafa Ağırbaş'a yardım etmek isteyen hemşire E.C.'yi itekleyerek uzaklaştırdığı ve çevredekilere "Ellemeyin lan, bırak ölsün" diyerek tehdit ettiği aktarıldı.

Olay anına ait görüntüler dava dosyasına girdi

Murat Bostancı'nın yaralılara müdahale edilmesini engellediği anlara ait görüntüler de dava dosyasına delil olarak eklendi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.