Rapçi Eminem dede oluyor! Müjdeli haberi klibi ile verdi

51 yaşındaki Amerikalı rapçi Eminem, dede olacağını "Temporary" isimli müzik videosu ile hayranlarına duyurdu.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 16:27
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 17:13
Rapçi Eminem dede oluyor! Müjdeli haberi klibi ile verdi
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Rap müziğin efsane isimlerinden Eminem, hayranlarını heyecanlandıran bir haberle gündemde. Zorlu bir yaşamdan yükselerek müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinen ve gerçek adı "Marshall Bruce Mathers" olan Eminem, yeni şarkısı "Temporary" için çektiği müzik videosunu yayınladı. Şarkının çıkışı, hayranları arasında büyük bir coşku yaratırken Eminem, videoda birçok sürprize de yer verdi.

ABD'li ünlü rapçi, kızı Hailie Jade’e olan sevgisini sıkça dile getirmesiyle biliniyor. Yeni şarkısında da bu temayı işlemeye devam eden Eminem, şarkıyı sosyal medya üzerinden takipçilerine sundu. Müzik videosunda aile anılarına geniş yer vererek duygusal bir bağ kurdu. Videoda Eminem’in kızının düğününe dair bazı sahneler ve geçmişe dair sıcak anılar da yer aldı.

Kızının hamile olduğunu öğrendiği anları paylaştı

Yaklaşık bir ay önce kızını evlendiren 51 yaşındaki Eminem, müzik videosunun sonunda herkesi şaşırtan bir sürprizle izleyicilerini duygulandırdı. Videonun sonunda 28 yaşındaki kızı Hailie'nin kendisine verdiği "1 numaralı Büyükbaba" yazılı formayı inceleyen Eminem, ardından ultrason fotoğrafını fark ederek büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Bu sahne, kızı Hailie’nin hamile olduğunu öğrenen ünlü rapçinin duygu dolu anlarını gösteriyor.

Klip büyük bir beğeni topladı

Şarkısını çocuklarına adadığını belirten Eminem, bu özel haberi tüm hayranlarıyla paylaştı. Eminem’in dede olacağını açıklamasının ardından hayranlarından ve ünlü isimlerden gelen tebrik mesajları adeta yağmur gibi yağdı. Kısa süre içinde viral olan video, beş milyondan fazla izlenme alırken bir milyondan fazla beğeni topladı.

Hailie Jade, uzun bir süre boyunca sevgili olarak ilişkisine devam ettiği McClintock ile 4 Şubat 2023 tarihinde nişanlanmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa