Emniyet duyurdu: Ankara'da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yarın başkentte bazı yolların araç trafiğine kapalı olacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 17:30
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 17:51
Emniyet duyurdu: Ankara'da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak
AA
Kaynak AA

Başkent Ankara'da bazı yolların yarın araç trafiğine kapatılacağı bildirildi. Konuya dair açıklama ise Ankara Emniyet Müdürlüğünden geldi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yarın başkentte gerçekleştirilecek etkinlik dolayısıyla bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Anıttepe Spor Tesisleri ve Anıtpark'ta gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle saat 10.00 itibarıyla belirli bölgelerde trafik akışına sınırlamalar getirilecek.

Etkinlik süresince trafiğe kapatılacak yollar arasında Şehit Göksenin Aytural Şaylan Caddesi de yer alıyor. Bu caddenin, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Spor Park Sokak arasında kalan bölümü araç geçişine kapalı olacak. Trafik düzenlemeleri, etkinliğin güvenli ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla yapılacak.

Sürücülerin, belirtilen saatler ve bölgeler dahilinde trafik işaret ve yönlendirmelerine uymaları, alternatif güzergahları kullanmaları önem arz ediyor. Vatandaşlar, etkinlik alanlarına erişimde herhangi bir sorun yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını tercih edebilirler.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli önlemler alınıyor. Etkinlik sonrası trafik akışının en kısa sürede normale döneceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa