Mağaza çalışanı 1 kişiyi öldürdü, 1'i polis 4 kişiyi yaraladı

Tekirdağ'da ev eşyası satan mağazada çalışan E.U 1 kişiyi öldürdü, aralarında 1'i polisin de olduğu 4 kişiyi yaraladı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 18:10
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 18:35
Mağaza çalışanı 1 kişiyi öldürdü, 1'i polis 4 kişiyi yaraladı
DHA
Kaynak DHA

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, ev eşyası satan bir mağazada çalışan E.U. (33), platonik aşk beslediği iş arkadaşı F.Ö. ve onun yanındaki Barkın Perçin'e silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda Barkın Perçin yaşamını yitirirken, F.Ö. ağır yaralandı. Olayın ardından mağazaya dönen E.U., iki iş arkadaşını daha vurdu ve ardından kaçtı. Olay sırasında, teslim olduğu sırada tabancasının ateş alması sonucu bir polis memuru da hafif şekilde yaralandı.

Olayın detayları

Saldırı, Süleymanpaşa ilçesi Hükümet Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, mağazada çalışan E.U., aynı iş yerinde çalışan ve platonik aşk beslediği F.Ö.’yü, mağaza yakınlarındaki bir çay ocağında arkadaşı Barkın Perçin ile otururken gördü. Bunun üzerine E.U., yanlarına giderek belindeki tabancayı çıkarıp ateş açtı. 

F.Ö. ve Perçin, kurşunların isabet etmesi sonucu kanlar içinde yere yığıldı. E.U. daha sonra elindeki silahla geri dönerek mağazada bulunan iş arkadaşları N.Ç.K. ve S.D.’yi de vurdu.

Barkın Perçin olay yerinde hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Barkın Perçin’in başına isabet eden kurşun nedeniyle olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan F.Ö., N.Ç.K. ve S.D., Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. F.Ö.’nün ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kaçan şüpheli polis memurunu yaraladı

Saldırının ardından kaçan E.U.’yu yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Ekipler, çevre yolunda E.U.'nun kullandığı aracı durdurdu ve silahını bırakmasını istedi. İddiaya göre, E.U.'nun yere attığı tabanca kazara ateş aldı ve bir polis memuru ayağından vuruldu. Yaralı polis memurunun durumunun hafif olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan E.U., emniyete götürülerek sorguya alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa