Batman'da çalınan bisikleti için video çeken çiğ köfteciye sürpriz

Bisikleti çalınınca hırsıza sosyal medyadaki çağrısıyla gündem olan çiğ köfteci İdris Ekinci'ye Batman Valisi ve İçişleri Bakanı Yerlikaya sürpriz yaptı.

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 22:53
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 23:15
Batman'da çalınan bisikleti için video çeken çiğ köfteciye sürpriz
CS
Canan Salman Muhabir

Batman Valisi Ekrem Canalp, bisikleti çalınan ve sosyal medyada esprili bir dille çektiği videoyla dikkat çeken çiğ köfteci İdris Ekinci’ye yeni bir bisiklet hediye etti.

Merkez Gülistan Caddesi’nde çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Ekinci’nin bisikleti, Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinin önünde park halindeyken çalındı. Ekinci, sosyal medya üzerinden "Sayın hırsız bey" diyerek hırsıza seslendiği bir video çekti ve bisikletinin geri getirilmesini talep etti. Videoda, "Neden benim bisikletimi çalıyorsun? Ben senin tavuğuna kış demedim ki. Bisikletimi getir, vallahi seni şikayet etmeyeceğim," sözleriyle seslenen Ekinci, hem güldürdü hem de takipçilerini hırsızın bisikleti geri getirmesi için ikna etmeye çalıştı.



Bu videoyu izleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, Ekinci’ye yeni bir bisiklet verilmesi için talimat verdi. Vali Canalp, tezgah başında Ekinci'yi ziyaret ederek ona bisikleti teslim etti ve Batman halkının ince mizah anlayışını takdir etti. "Siz bisikletinizi çaldırmışsınız ama sosyal medyada bile hırsıza ‘sayın’ diyorsunuz. Batmanlıların bu nezaket dolu yaklaşımı, güzel bir halk mizahı örneğidir," şeklinde konuşan Vali Canalp, Batman halkının bu tür inceliklerinin övülmeye değer olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da konuya kayıtsız kalmayarak, bisikleti Ekinci’ye hediye etmek istediğini belirtti. Ancak Vali Canalp, bisikletin alındığını iletince, Bakan Yerlikaya bu kez çiğ köftelerin tamamını satın alarak Batmanlılara dağıtılması talimatını verdi.

İdris Ekinci, aldığı destekler için Vali Canalp ve İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya teşekkür ederek, bisikletin kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. "Bisikletim benim ayağım gibiydi, pazara gidip alışverişimi yapıyordum. Olmayınca çok zorlandım," diyen Ekinci, yaşadığı durumu esprili bir şekilde sosyal medyada paylaşmasının bu kadar büyük bir destekle sonuçlanmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa