Burdur'da feci olay: Kuzeni tarafından bıçaklanan çocuk öldü

Burdur’un Çavdır ilçesinde tartıştığı 15 yaşındaki kuzeni tarafından bıçaklanan aynı yaştaki çocuk hayatını kaybetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 23:25
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 23:36
Burdur'da feci olay: Kuzeni tarafından bıçaklanan çocuk öldü
DHA
Kaynak DHA

Burdur’un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde, sebze halinde çalışan iki kuzen arasında çıkan tartışma, kanlı bir şekilde sonuçlandı. 15 yaşındaki yabancı uyruklu Muhammed Elhumeyni, kuzeni S.E. (15) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, saat 18.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple S.E. ve Muhammed Elhumeyni arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.E., elindeki bıçakla kuzenini yaraladı ve ardından olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.

Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan Muhammed Elhumeyni’yi ambulansla Çavdır Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Muhammed Elhumeyni kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan S.E., jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Cinayetle ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Olayın nedeni ve detayları, yapılacak incelemeler sonucu netlik kazanacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa