Çorum'da hırsızlık zanlıları tutuklandı

Çorum'da bir evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kadın tutuklandı. İşte haberin detayları...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 05:10
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 05:10
Çorum'da hırsızlık zanlıları tutuklandı
EM
Erhan Meyveci Editör

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Ulukavak Mahallesi'nde bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda şüpheliler S.Z. (25) ve E.N. (18), çalınan ziynet eşyalarıyla birlikte yakalandı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan şüpheliler, cezaevine gönderildi.

Çorum'da trafik kazaları

Çorum'da kent merkezi ve çevresinde meydana gelen 8 ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı. Kazalar Organize Sanayi Bölgesi, İskilip yolu Deliler köyü mevkisi, Doktor Sadık Ahmet Caddesi, Cemilbey Caddesi ve Konaklı mevkisinde yaşandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazalarla ilgili incelemeler sürüyor.

Çorum'da Sokak Ortasında Bıçaklı Saldırı: 20 Yaşındaki Genç Yaralandı

Çorum'da Mandıraevler 17. Sokak'ta, gece saatlerinde Serhat B. (20) isimli genç, evine giderken tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bacağına aldığı bıçak darbesiyle yaralanan ve yoğun kan kaybeden Serhat B., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyerek şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa