Kocaeli'deki kazada TIR şoförü kaza yerinden kaçtı

Kocaeli Körfez ilçesinde meydana gelen kazada D-100'de 2 otomobile çarpan TIR'ın şoförü kaçtı. Kazada iki kişi ise yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 06:10
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 06:10
Kocaeli'deki kazada TIR şoförü kaza yerinden kaçtı
DHA
Kaynak DHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesi D-100 karayolunda meydana gelen kazada kontrolden çıkan bir TIR, iki otomobile çarptı. Kazada, bir otomobilde bulunan baba ve oğlu yaralanırken, TIR şoförü olay yerinden kaçtı.

TIR Kontrolden Çıkarak 2 Araca Çarptı

Kaza, saat 21.00 sıralarında D-100 karayolunun Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi mevkisinde gerçekleşti. Plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen TIR, Ankara istikametine giderken, Selçuk K. yönetimindeki 41 RZ 446 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil bariyerlere savruldu. TIR şoförü, kazadan sonra Yüksel Y.'nin kullandığı 34 ACM 576 plakalı bir başka otomobile de çarptıktan sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. İkinci araçta hasar meydana geldi.

Baba ve Oğlu Araçta Sıkıştı

Bariyerlere çarpan otomobilde sıkışan sürücü Selçuk K. ve babası Ömer Faruk K., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edilerek Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ömer Faruk K.'nın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan TIR şoförünü yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa