Kontrolden çıkan araç ortalığı savaş alanına çevirdi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 6 araca çarpıp yan yattı.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 08:30
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 08:30
Kontrolden çıkan araç ortalığı savaş alanına çevirdi
EM
Erhan Meyveci Editör

Gaziosmanpaşa’da gece saatlerinde meydana gelen kazada, bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 6 araca çarptı. Kazada otomobil yan yattı, sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza Gece Yarısı Meydana Geldi

Olay, saat 02.15 sıralarında Yeni Mahalle, Paşa Çayırı Caddesi üzerinde gerçekleşti. 34 HOD 369 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek cadde üzerindeki park halindeki araçlara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil yan yattı.

Çevredeki Vatandaşlar Yardım Etti

Kaza sonrasında otomobilin sürücüsü yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, yaralıyı araçtan çıkararak ilk müdahaleyi yaptı ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı.

Araç Sahipleri Olay Yerinde

Kazayı haber alan araç sahipleri, hasar gören araçlarını incelemek için olay yerine geldi. Yan yatan otomobil, polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemelerinin ardından çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri, kazanın nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. Kazaya karışan araçların hasar durumu da rapor altına alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa