Fatih Terim sahalara dönüyor! Gardaşa gidiyor...

Son olarak Yunanistan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi... Anlaşma olursa sahalara geri dönüyor...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 08:20
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 08:20
Fatih Terim sahalara dönüyor! Gardaşa gidiyor...
EM
Erhan Meyveci Editör

Geçtiğimiz sezon Yunanistan’ın Panathinaikos takımını çalıştıran ve bu sezon için henüz bir takımla anlaşmayan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, yeni bir sürprizle gündeme geldi. Süper Lig’de en son 2022 yılında Galatasaray’ın başında sahaya çıkan Terim'in, yeni durağının Azerbaycan olabileceği iddia edildi.

Neftçi Bakü, Fatih Terim'i İstiyor

Star'da yer alan ve Azerbaycan basınında çıkan haberlere göre, Neftçi Bakü’nün Fatih Terim ile görüşmelere başladığı öne sürüldü. İki tarafın şu ana kadar görüşmeleri olumlu şekilde sürdürdüğü, anlaşmanın yakın olduğu iddia edildi. Tarafların yakında bir araya gelip görüşmeleri resmiyete dökecekleri de belirtiliyor.

Maaş Konusu Sorun Değil

Haberde, Neftçi Bakü’nün Fatih Terim’in maaş beklentisini karşılayabilecek finansal güce sahip olduğu ve bu konuda bir sorun yaşanmayacağı ifade edildi. Terim’in de Azerbaycan ekibinde görev yapmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Lige Kötü Başladı

Neftçi Bakü, Ukraynalı teknik direktör Roman Grygorchuk yönetiminde 2023-2024 sezonuna kötü bir başlangıç yaptı. Azerbaycan Premier Lig’inde oynadığı 8 maçta 5 beraberlik ve 3 yenilgi alan takım, 8. sırada yer alıyor. Bu başarısızlık nedeniyle Grygorchuk ile yolların ayrılması bekleniyor. Fatih Terim'in kısa süre içinde takımın başına geçeceği iddia ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa