Destici, Bosna-Hersek’te selde ölenlere rahmet diledi

BBP (Büyük Birlik Partisi) lideri Mustafa Destici, Bosna-Hersek'te meydana gelen selde vefat edenlere rahmet diledi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 11:27
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 12:08
Destici, Bosna-Hersek’te selde ölenlere rahmet diledi
AA
Kaynak AA

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den Bosna Hersek’e taziye mesajı

BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici, Bosna Hersek’in güneyinde yaşanan sel ve toprak kayması felaketinde hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Destici, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, bu felaketin yol açtığı can kayıplarından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Bosna Hersek'e başsağlığı dilekleri

Destici, mesajında Bosna Hersek'in Jablanica kentinde meydana gelen yoğun yağışların ardından yaşanan toprak kaymasının sebep olduğu can kayıplarına dikkat çekti. Kardeş ülke Bosna Hersek'te yaşanan bu trajedinin üzüntüsünü paylaştıklarını belirten Destici, hayatını kaybedenler için taziye mesajı gönderdi.

Destici'den rahmet ve sabır dileği

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Kardeş ve dost ülke, Bosna Hersek'in Jablanica kentinde meydana gelen yoğun yağışların ve neticesinde toprak kaymasının sebep olduğu can kayıplarından büyük üzüntü duyduk. Şahsım ve Büyük Birlik camiası olarak, hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, ailelerine, Bosna Hersek halkına, Boşnak kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimle başsağlığı ve sabır diliyorum."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa