Nez hastaneye kaldırıldı! Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Şarkıcı Nez'in rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden konuya dair açıklamada bulundu.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 11:49
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 13:51
Nez hastaneye kaldırıldı! Sosyal medya hesabından açıklama yaptı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

2000'li yılların başında müzik dünyasında büyük bir çıkış yapan ve dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelen Nez, son dönemde aşk hayatıyla sık sık gündeme geldi.

Kısa süre önce oyuncu ve tiyatrocu Rüştü Onur Atilla ile yaşadığı ilişki basında geniş yer buldu ancak yasak aşk iddialarıyla çalkalanan bu ilişki, Nez’in yaptığı açıklamayla sona erdi. Nez, ilişkisinin bitmesi üzerine bir süre gözlerden uzak kalmayı tercih etti.

Evinde aniden rahatsızlandı

Uzun bir süredir kamuoyunda sessizliğini koruyan Nez, hayranlarını üzen bir haberle gündeme geldi.

Cihangir’deki evinde aniden rahatsızlanan Nez, yakınlarının çağırdığı ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından normal servise alınan sanatçı, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

"Büyük bir rahatsızlık geçirdim"

Nez, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Büyük bir rahatsızlık geçirdiğini belirten Nez, salgının var olduğunu ve bu defa zor geçirdiğini dile getirdi. Nez, kendisini arayıp soran ve mesaj atan herkese teşekkürlerini iletti.

Sağlığın her şeyden önemli olduğunu belirten Nez, sağlık sektöründe çalışanların baş üstünde tutulması gerektiğini aktardı. Nez, söz konusu çalışanların canla başla mücadele ettiklerini vurguladı.

Nez, uzun bir süre tedavi altında olacak. Bitkin ve yorgun hali dikkat çeken şarkıcının tedavi sürecinin evde devam edeceği ve bu süre zarfında sahnelere ara vermek zorunda kalacağı belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa