Tırın ezdiği kadın öldü! Kaza anı güvenlik kamerasında...

Bursa'da içinde bebeğinin olduğu bebek arabasıyla yürüyen anne, tırın altında can verdi. Feci kaza güvenlik kamerasında.

AA
Kaynak AA-DHA
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 12:07
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 12:49
AA
Kaynak AA-DHA

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 28 yaşındaki Yıldız Polat, çocuğunun bulunduğu bebek arabasıyla kaldırımda yürüdüğü sırada tırın altında kalarak hayatını kaybetti. Kazanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı ve olayın detayları kamuoyuyla paylaşıldı.

Kaza Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi

Kaza, 28 Eylül günü öğle saatlerinde Şirinevler Mahallesi'nde yaşandı. Muzaffer U. yönetimindeki 06 AZB 72 plakalı tır, Ankara Yolu Caddesi’ne doğru dönüş yaptığı esnada kaldırımda yürüyen Yıldız Polat'a çarptı. Polat, çocuğunun bulunduğu bebek arabasıyla kaldırımda yürüdüğü sırada tırın dorsesinin altında kaldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen, ağır yaralanan Yıldız Polat kaldırıldığı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Eşinin olay yerine gelmesiyle dram büyüdü

Kazanın ardından Yıldız Polat’ın eşi olay yerine geldi ve sinir krizi geçirdi. Olay esnasında annesinin yanında olan bebeği, çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Kaza, hem aile hem de çevredekiler için büyük bir şok etkisi yarattı.

Tır şoförü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kazadan sonra gözaltına alınan tır şoförü Muzaffer U., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sürücünün serbest bırakılması kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Metro istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Yıldız Polat'ın çocuğunun bulunduğu bebek arabasıyla kaldırımda yürüdüğü ve bu esnada ara sokaktan çıkan tırın tekerleğiyle çarpıştığı görülüyor. Çarpmanın ardından yere düşen Polat, tırın dorsesinin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Yetkililerden sürücü ve yayalara uyarılar

Yetkililer, özellikle sürücülerin dönüş yaparken kör noktalara dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca yayaların kaldırımda yürürken dikkatli olmaları ve araç trafiğine karşı tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı. Trafik kurallarına uyulmasının, bu tür acı kazaların önlenmesi için hayati önem taşıdığı belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa