Beyoğlu tacizcisinin ifadesi ortaya çıktı: Sarhoştum, hatırlamıyorum

İstanbul Beyoğlu'nda sokak ortasında bir genç kızı taciz eden Semir Tarhan, sarhoş olduğunu ve sarılmaya çalıştığı anları hatırlamadığını iddia etti.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 12:42
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 13:29
Beyoğlu tacizcisinin ifadesi ortaya çıktı: Sarhoştum, hatırlamıyorum
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

29 Eylül günü saat 05.30 civarında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde akıllara durgunluk veren bir taciz olayı yaşandı. İki kişi, sokakta yürüyen 25 yaşındaki İ.A.'ya yaklaştı ve cinsel tacizde bulundu. 

Ortaya çıkan görüntülerde tacizcilerden birinin sokak ortasında utanmadan İ.A.'ya sarılmaya başladığı ve genç kızın direndiği fark edildi. Buna rağmen tacizcinin İ.A.'yı önce duvara sıkıştırıp sarılmaya ve öpmeye çalıştığı ve sonra da yere yatırarak cinsel saldırıyı sürdürdüğü görüldü.

Taciz mağduru genç kız ise bağırmaya başladı ancak buna rağmen şüphelinin korkmadan cinsel saldırıya devam ettiği fark edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde İ.A.'nın iki kişi tarafından kurtarıldığı anlar yer aldı.

Önce serbest bırakıldılar

Yaşanan olayın ardından İ.A., polis ekipleri ile görüştü. Genç kız, tacizciler tarafından bacağına dokunulduğunu ve zorla öpüldüğünü dile getirdi. Güven Timleri hızlı bir şekilde aksiyon aldı ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Ömer Konu ve Semir Tarhan isimli şüpheliler gözaltına alındılar ve ifade verdiler. Daha sonra ise savcılığın talimatı üzerine serbest bırakıldılar.

Tekrar gözaltı kararı çıktı

Taciz anına dair görüntülerin sosyal medya platformlarında yayılmasının ardından Ömer Konu ve Semir Tarhan hakkında tekrar gözaltı kararı verildi. Şüpheliler, gözaltına alındıktan sonra ifade verdiler ve adliyeye sevk edildiler.

Bu kez tutuklandılar

Ömer Konu ve Semir Tarhan'ın tutuklandığı ve yapılan işlemler sonrası cezaevine gönderildikleri belirtildi. Genç kıza zorla sarılan ve yere yatıran Semir Tarhan, İ.A.'yı Balo Sokak'ta gördüğünü söyledi.

"Sarhoştum"

Semir Tarhan, yardım olarak genç kızın cebine 500 lira koyduğunu söyledi. O anlarda "sarhoş olduğunu ve sarılmaya çalıştığını hatırlamadığını" ileri süren Semir Tarhan, "suçlamaları kabul etmediğini" dile getirdi.

İ.A.'ya cinsel saldırıda bulunan şüphelilerin; "otomobilden hırsızlık", "gasp", "mukavemet," "kasten yaralama" ve "cinsel saldırı" gibi suç kayıtlarının olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa