Burger King açılışında İsrail'i protesto eden kişi darp edildi

Rize'de Burger King açılışında İsrail'in saldırılarını protesto eden bir öğretim görevlisi, 10 kişi tarafından darp edildiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 13:10
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 14:16
Burger King açılışında İsrail'i protesto eden kişi darp edildi
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Artvin Çoruh Üniversitesi'nde Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Kemal Sağlam, Rize'deki Burger King açılışında İsrail'i protesto etmek isterken 10 kişi tarafından darp edildiğini anlattı. Burger King'in, Orta Doğu'yu kan gölüne çeviren İsrail'i desteklediği söyleniyor.

Burger King açılışına katılan Dr. Sağlam, "Kahrolsun İsrail" diye slogan attığını ve bunun üzerine neredeyse 10 kişiden oluşan bir grup tarafından saldırıya uğradığını dile getirdi. Dr. Sağlam, para çekmeye giderken söz konusu fast food zinciri şubesinin açılışını gördüğünü ve "Kahrolsun İsrail" diye bağırdığını ifade ederek şunları söyledi:

Olay, Rize'nin Merkez Çarşı Mahallesi’ndeki bir AVM'de meydana geldi. Dr. Sağlam, Burger King açılışına giderek İsrail'in son dönemde hem Gazze'de hem de Lübnan'da düzenlediği saldırıları ve yaptığı katliamları protesto etmek istedi. 

Saldırıya uğrayan Dr. Sağlam, bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Öğretim görevlisinin kulak zarının patladığı ve burnunda kırık olduğu öğrenildi.

Dr. Sağlam'ın vücudunun farklı yerlerinde ise darp izlerinin bulunduğu tespit edildi. Buna dair rapor alan Dr. Sağlam, kendisine saldıran kişilerden şikayetçi oldu. Öğretim görevlisinin karakola gittiği ve saldırıya ilişkin ifade verdiği belirtildi.

Dr. Sağlam, yaşananları tek tek şöyle anlattı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa