Katil Semih Çelik'in İkbal’e gönderdiği video ortaya çıktı

İki genç kızı öldürdükten sonra Fatih’teki surlarda intihar eden Semih Çelik’in bir sene önce İkbal Uzuner'e gönderdiği video ortaya çıktı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 15:29
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 16:42
Katil Semih Çelik'in İkbal’e gönderdiği video ortaya çıktı
MP
Mevlüt Peker Editör

Dün İstanbul Fatih’te korkunç bir olay yaşanmış, 19 yaşındaki Semih Çelik isimli kişi, yaşıtları olan iki genç kızı öldürdükten sonra surlardan kendini boşluğa bırakarak intihar etmişti.

Semih Çelik’in Eyüpsultan’daki evinde sevgilisi Ayşenur Halil’i, boğazını keserek öldürdüğü; ardından eski sevgilisi İkbal Uzuner’i alıp Edirnekapı surlarına çıkarak orada katlettiği ortaya çıkmıştı.

İkbal Uzuner’in kafasını keserek surlardan caddeye atan ve 6 parçaya ayırarak vücut bütünlüğünü tamamen bozan katil Semih Çelik’in kasaplık yaptığı da öğrenilmişti.

Evinde kendi çizdiği karakalem resimden cinayeti planladığı anlaşılan katil Semih Çelik’in 5 defa psikolojik tedavi gördüğü, 2 defa kaybolduğu ve daha önce de birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu bilgisi babadan alınmıştı.

Anne, kızının kesilmiş başını cadde üzerinde görünce, “İkbal, İkbal… Beni yaktın kızım. Allah’ım. Yavrum… Ne yaptılar sana? Canım evladım, canım kızım” diye bağırmıştı. Annenin çığlıkları etrafta bulunanların yüreğini yakarken, katil Semih Çelik’in surlarda, elindeki bıçağa bakarak sessizce oturuyorduğu görülmüş, ardından katil Semih Çelik kendini aşağı atmıştı.

1 yıl önce video göndermiş

Katil Semih Çelik’in geçtiğimiz yıl İkbal Uzuner’e videolu mesaj gönderdiği ve mesajda, İkbal’i öldürme planı yaptığını anlattığı ortaya çıktı.

Arka planda Pixies'in "Where is my mind? (Aklım Nerede?)" şarkısını dinlediği duyulan Katil Semih Çelik, videoda şu ifadeleri kullanıyor:

“İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzünden yaşamış oldukların için özür diliyorum. Bunun için senden çok özür dilerim. Ama güzeldi benim için herşey. Korkmana ya da endişe etmene hiç gerek kalmayacak. Tamamen kapanıyor bu konu. Umarım normal bir yaşam yaşayıp güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Dün beni gördüğün gün, oraya seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olması daha değerliydi. Kalbini çıkartmak, gözlerini... Biliyorsun zaten oraları. Bekledim. Apartmanın altında bekledim 2 saat. Takip ettim. Normal bir gün yaşamış olsaydın ölmüş olacaktın. Fakat tanrı o kadar fazla yardım etti ki. İyi ki olmadı böyle bir şey. Ve vazgeçtim. Seni öldürürsem kendi cehennemimi yaratmış olacağım. Diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın. Canlı bir insan olarak, canlı bir zihin olarak... O yüzden tek başıma gideceğim, kimseyi öldürmeden.”

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa