Eşiyle tartışan doktor şok etti: Damatlığıyla 6'ıncı kattan atladı

Samsun'da doktor olan A.B.B., doktor eşi İ.P.B. ile yaşadığı tartışmanın ardından evine gidip damatlığını giyerek 6’ncı kattan atladı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 15:53
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 15:53
Eşiyle tartışan doktor şok etti: Damatlığıyla 6'ıncı kattan atladı
DHA
Kaynak DHA

Olay, 3 Ekim akşamı Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi Meşale Sokak'ta meydana geldi. 

İddiaya göre, Gazi Devlet Hastanesi'nde çalışan 26 yaşındaki pratisyen hekim A.B.B. ile aynı hastanede görev yapan 26 yaşındaki eşi İ.P.B. arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.

Yaşadıkları tartışmanın ardından iş yerinde kafasını toparlayamayan A.B.B., işten erken ayrılarak eşi işle birlikte yaşadıkları eve döndü.

Damatlığını Giyip 6. Kattan Atladı

Eve döndükten sonra damatlığını ve rugan ayakkabılarını giyen A.B.B., 6’ncı kattaki dairelerinin penceresinden aşağı atladı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayati Tehlikesi Devam Ediyor

Ağır yaralanan A.B.B., sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç doktorun hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. A.B.B.'nin durumu ciddiyetini korurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu üzücü olay, hem A.B.B.'nin yakınları hem de meslektaşları arasında derin bir üzüntüye yol açtı.

Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Mehmet İnanır 3 saat önce Çok derin, çok anlamlı, çok ağır bir mesaj. Kadın bu mesajı almış mıdır? Umarım anlamıştır. Olan dağ gibi delikanlıya oldu. Çok yazık.
Sonraki Sayfa