Mersin'de korkunç olay! Sevgilisini boğdu, intihar etti!

Mersin'de U.A. isimli kişi, sevgilisi Sonay Öztürk Aslan'ı boğarak öldürdükten sonra tabancayla intihar etti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 16:13
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 16:21
Mersin'de korkunç olay! Sevgilisini boğdu, intihar etti!
DHA
Kaynak DHA

Mersin'de sevgilisini öldürüp intihar eden şahıs olayının detayları

Mersin’in Mezitli ilçesinde meydana gelen trajik olayda, U.A. isimli bir kişi, sevgilisi Sonay Öztürk Aslan’ı boğarak öldürdü ve ardından intihar etti. Olay, Kuyuluk Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşandı. İddiaya göre, U.A., bir süredir birlikte olduğu Aslan’ın evine geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışmanın ardından U.A., Aslan’ı boğarak öldürdü. Kadının cansız bedeni, akşam saatlerinde yakınları tarafından bulundu.

Cinayet sonrası intihar

Olay yerine gelen ekipler, Sonay Öztürk Aslan’ın cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Olayla ilgili çalışma başlatan Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, U.A.’nın evine baskın düzenledi. U.A.'nın, burada tabanca ile intihar ettiği tespit edildi. Olay sırasında evde olmadığı belirlenen 10 yaşındaki kız çocuğu, olaydan yara almadan kurtulurken, annesi Sonay Öztürk Aslan’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından defnedildi.

Soruşturma devam ediyor

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Hem cinayet hem de intiharın sebepleri araştırılıyor. Kadın cinayetleri ve aile içi şiddet vakaları toplumda büyük yankı uyandırırken, bu tür trajik olayların önlenmesi için alınacak tedbirlerin önemi bir kez daha gündeme geldi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa