Erdoğan'dan sert çıkış: Hamas ve Hizbullah bahane!

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hamas, Hizbullah yalnızca bahane." diyerek İsrail'i ve Batı'yı eleştirdi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
05 Ekim 2024 18:32
GÜNCELLEME
05 Ekim 2024 19:22
Erdoğan'dan sert çıkış: Hamas ve Hizbullah bahane!
Hakan Öksüz Editör

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen “Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” programında yerel seçimler ve partinin geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Yerel seçim mesajı

Yerel seçimlerin sonuçlarına değinen Erdoğan, "31 Mart seçim sonuçlarını milletimizle birlikte değerlendirdik. Nerede eksiğimiz olduğunu tespit etmeye çalıştık. Milletimizin hassas terazisinde kendimizi tarttık." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, halkın ekonomik sıkıntılar ve hayat pahalılığı karşısında AK Parti'ye olan güvenini sürdürdüğünü vurguladı.

"Milletimiz bize inanıyor"

Son 23 yılda en ufak bir zaaf göstermediklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında, "Hayat pahalılığı ve ekonomik zorluklara rağmen milletimiz geleceğe olan inancını bizden yana kullanıyor. Vatandaşımız, muhalefetten bir fayda gelmeyeceğini görüyor." ifadelerini kullandı.

Muhalefete "parti içi kavga" eleştirisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti şöyle eleştirdi:

"Kadrolarımızı güçlendireceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin köklü davasının ve kadrolarının her daim güçlü kalacağını ifade ederek, "Makamlar, rütbeler, oturulan koltuklar değişebilir, dinlenmeye çekilenler olabilir ama uğruna ömrümüzü adadığımız AK Parti'nin kutlu davası ilelebet payidar olacaktır." dedi.

Batılı ülkelere tepki gösterdi

İsrail'e ekonomik tedbir uygulayan yegâne ülkenin Türkiye olduğunu aktaran Erdoğan, "Dini fanatizmle hareket eden İsrail yönetiminin niyeti bellidir." dedi ve şunları ekledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa