Özgür Özel, eski bakan Nihat Matkap’ın oğlunun şahitliğini yaptı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da eski bakan Nihat Matkap’ın oğlunun düğününe katıldı ve nikah şahitliği yaptı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
06 Ekim 2024 08:36
GÜNCELLEME
06 Ekim 2024 08:48
Özgür Özel, eski bakan Nihat Matkap’ın oğlunun şahitliğini yaptı!
DHA
Kaynak DHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da bir düğüne katıldı.

Özel, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap’ın oğlu Ünsal Matkap ile Yeliz Acar’ın düğün törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Nikah şahitliği yapan Özel, Matkap ve Acar ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Düğüne Özel’in yanı sıra CHP'nin parti genel merkez kurmayları, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Mehmet Öntürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Gelin ve damadın dansıyla başlayan düğün, ardından gerçekleşen nikah töreniyle devam etti. Nikahı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk kıydı. Özgür Özel ve CHP'nin önceki dönem genel başkanlarından Murat Karayalçın ise nikah şahitliği yaptı. Nikah merasiminde konuşan Başkan Öntürk, Nihat Matkap’ın oğlu Ünsal’ın nikahını kıymanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti ve çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

CHP Lideri Özgür Özel, törende yaptığı konuşmada, İstanbul ve İskenderun’da katıldığı önceki nikahları anımsatarak, Nihat Matkap’ın hem şahsen hem de parti içinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. 

"Hatay’ın bizler için ayrı bir yeri var"

Ayrıca Öntürk ile Meclis’te birlikte çalıştıklarını belirten Özel, şunları söyledi; 

Nikah töreninin ardından, Mehmet Öntürk, evlilik cüzdanını gelin Yeliz Acar’a vermek üzere Özgür Özel’e takdim etti. Cüzdan, bir süre Özel ve Karayalçın arasında gidip geldikten sonra, nihayet Özel tarafından geline teslim edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa