'Yasak aşk' ithamının sahibi Ebru Küçükaydın'a CHP'den ihraç istemi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında 'yasak aşk' iddiasını ortaya atan CHP'li gazeteci ihrac ediliyor.

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
06 Ekim 2024 09:09
GÜNCELLEME
06 Ekim 2024 09:55
'Yasak aşk' ithamının sahibi Ebru Küçükaydın'a CHP'den ihraç istemi
CS
Canan Salman Muhabir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında 'yasak aşk'  iddiası ortaya atıldı.

Hatta Durbay'ın bir bebek aldırdığı bile öne sürüldü.

Gülşah Durbay, iddialar üzerine "Bu açıklama kendim, ailem, partim ve vicdan sahibi tüm insanlar için." başlığıyla bir video paylaştı.

O videoda kanser tedavisi gördüğünü açıklayan Durbay, iddiaların hepsinin iftira olduğunu ve tüm yalanların hesabını yargı önünde soracağını duyurdu.

Durbay, yüzlerce kişiyi mahkemeye verdiğini ve bu saatten sonra hiç bir özrü kabul etmediğini belirterek bu iftirayı atanların mahkum olacağını söyledi.

Bu ithamları haberleştirdiği gerekçesiyle CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydın, "kesin ihraç talebi" ile partisinin İl Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Gelişmeyi CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı duyurdu.

Sosyal medyadan yapılan açıklamada,  Muratpaşa ilçesine kayıtlı bir parti üyesinin yazdığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve partili bir belediye başkanı hakkında bazı ithamlar içeren haberin kamuoyunda tartışma konusu olduğuna işaret edildi.

Bu yazının parti kültürüne sığmadığının altı çizilen açıklamda şöyle denildi:

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı da, kendilerine ulaşan ihraç talebini üst yazıyla disiplin kuruluna gönderdiklerini açıkladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa