Plajda sapık alarmı! Kadınların videosunu çekti, sosyal deney dedi

Mersin'de plajda yabancı uyruklu kadınların görüntülerini videoya kaydeden şahıs, yakalanınca sosyal deney yalanını uydurdu.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
06 Ekim 2024 15:48
GÜNCELLEME
06 Ekim 2024 16:04
Plajda sapık alarmı! Kadınların videosunu çekti, sosyal deney dedi
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Türkiye'de kadınlara yönelik taciz ve tehditler her geçen gün artarak büyüyor.

Başta kadın platformları olmak üzere kadınların korunmasına yönelik adımların atılması isteniyor.

Şiddet, taciz ve suç içerikli olayların yaygınlaşması, özellikle çocuk ve gençler üzerinde olumsuz etkiler yaratırken cinayet, taciz ve sapkın davranışlar gibi olayları korku yaşatıyor. 

Geçtiğimiz günlerde önce İstanbul Beyoğlu'nda iki sapık yolda yürüyen genç kıza tacizde bulundu. Şahıslar, olayın ardından tutuklandı.

Ardından ise Türkiye'yi sarsan vahşet yaşandı. İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik, sevgilisi İkbal Uzuner ve arkadaşı Ayşenur Halil'i bıçakla öldürüp parçalara ayırdıktan sonra intihar etti.

Kadınların videosunu çekti, sosyal deney dedi

Mersin'de ise plajda sapık alarmı verildi.

İddiaya göre, bir şahıs cep telefonuyla yabancı kadınları videoya alıyordu. Kadınların yanlarına kadar giderek çekim yapan sapığı bu esnada bir kadın fark etti.

Şahsın yanına gelen genç kadın ne yaptığını sordu. Bir anda kadının sorusuyla ne yapacağını bilemeyen kişi, sosyal deney yaptığını iddia etti.

Yakalanan adam sosyal deney yalanıyla olay yerinden uzaklaştı. Taciz ve sonrasında yaşananları genç kadın cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa