Deha dizisi 3. bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen yeni dizisi Deha bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
06 Ekim 2024 16:30
GÜNCELLEME
06 Ekim 2024 16:43
Deha dizisi 3. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan, Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Uğur Polat, Melis Sezen, Taner Ölmez gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu Deha dizisi, dikkatleri üzerine çekti.

İyi bir başlangıç yapan ve pazar akşamları izleyicisini ekran başına kilitleyen dizi bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Devran’ın ailesi için adalet sağlama planları, beklediği gibi sonuçlanmaz. İskender’i eve getirmesi, aileyi altüst eder. Üstelik, İskender’e oynadığı oyunun beklenmedik ve acımasız sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalan Devran, bu defa onunla iş birliği yapmak zorunda kalır. Gülce, Devran’ı İskender’e bir kez daha kaybetmemek için Aysel’in karşısına dikilir ve bu durum eski travmalarıyla yüzleşmesine yol açar. Esme, Gülce’yi toparlamaya çalışırken, Devran’ı daha sert bir şekilde uyarır. Devran, başladığı işi bitirebilmek için İskender’e güvenmek zorundadır. Ancak İskender, bu güveni Devran’dan intikam almak için kullanır. Bu kez İskender’i durdurmaya çalışan, herkesin beklediği kişiden farklı biri olacaktır.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa