2 İngiliz devi Osimhen'in peşine düştü: Ocak'ta Premier Lig yolcusu

Galatasaray'a transferi olay yaratan Victor Osimhen, 2 Premier Lig devinin radarına girdi. Golcü yıldızın Ocak'ta adaya transfer olması an meselesi...

BY
Barış Yılmaz Muhabir
YAYINLAMA
06 Ekim 2024 18:18
GÜNCELLEME
06 Ekim 2024 18:18
2 İngiliz devi Osimhen'in peşine düştü: Ocak'ta Premier Lig yolcusu
BY
Barış Yılmaz Muhabir

Galatasaray, yaz transfer döneminde büyük bir sürprize imza atarak Napoli'nin dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna kattı. 

Bu transfer, hem Türkiye'de hem de Avrupa futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Nijeryalı yıldız, Galatasaray'da forma giymeye başladığından bu yana performansıyla dikkat çekiyor, ancak geleceği şimdiden transfer piyasasında merak konusu haline geldi. 

Özellikle İngiltere Premier Lig'inden iki dev kulüp, Ocak transfer döneminde Osimhen'i kadrolarına katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Kasımpaşa maçında golle tanıştı

Victor Osimhen, Sarı-Kırmızılı forma altında Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında ilk gollerini atarken maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıktı. Yıldız futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola'ya karşı oynanan mücadelede yer alamadı. Aynı sakatlık nedeniyle, Alanyaspor ile oynanacak lig maçında da forma giymesi beklenmiyor. Ancak Osimhen’in geleceğiyle ilgili gelişmeler, futbol dünyasında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Arsenal ve Chelsea, Nijeryalı golcüyü kadrolarına katmak için yarışa girdi. 

Arsenal'de Osimhen sesleri

TEAMtalk kaynaklı bir habere göre, Arsenal, mevcut kadrosundaki Gabriel Jesus ve Kai Havertz'den daha etkili bir golcü arayışında ve isim olarak Victor Osimhen öne çıktı.

 Aynı haberde, Osimhen’in Arsenal’in Ocak ayı transfer listesindeki 5 isimden biri olduğu vurgulandı. 

Chealse de Osimhen'in peşinde

Ayrıca, Chelsea'nin de uzun süredir Osimhen’i kadrosuna katmak istediği ve Arsenal ile bu transfer için ciddi bir rekabet içinde olacağı ifade edildi.

Osimhen'in değeri 75 milyon euro olarak güncellendi

25 yaşındaki yıldız golcünün piyasa değeri, geçtiğimiz dönemde 100 milyon Euro seviyesindeyken, son güncellemelerle birlikte 75 milyon Euro'ya düştü. Galatasaray formasıyla şu ana kadar 2 gol ve 2 asist kaydeden Osimhen, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında olmaya devam ediyor. Ocak ayındaki transfer dönemi, genç golcünün geleceği açısından belirleyici olabilir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa