Yasak saatinde alkol satmayı reddeden tekel işletmecisine saldırı

Ankara'da tekel bayi işletmecisi Mehmet Özcan, yasak saati olan saat 22.00'den sonra alkol satmayı reddettiği 2 kişinin yumruklu saldırısı ile yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
06 Ekim 2024 18:33
GÜNCELLEME
06 Ekim 2024 18:40
Yasak saatinde alkol satmayı reddeden tekel işletmecisine saldırı
DHA
Kaynak DHA

Ankara'nın Mamak ilçesinde, tekel bayi işletmecisi Mehmet Özcan (50), saat 22.00'den sonra alkol satışının yasak olduğu gerekçesiyle iki kişiye alkol satmayı reddettiği için saldırıya uğradı. Yaşanan olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 28 Eylül günü saat 22.30 civarında Kayaş Mahallesi Kayaş Caddesi'nde meydana geldi. İş yerini kapatmak üzere olan Mehmet Özcan, alkol almak için gelen Y.D. (24) ve yanındaki ismi öğrenilemeyen kişiyi, yasak saati başladığı için geri çevirdi. Bunun üzerine iki kişi ile Özcan arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Y.D. ve arkadaşı, Özcan’a yumruk ve tekmelerle saldırdı. Saldırı anı, iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Özcan, saldırı sonrası sağlık ekiplerine haber verdi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından Y.D. ve arkadaşı tekel bayisine geri dönerek camları taşladıktan sonra kaçtı. Burnu kırılan ve göz çevresinden darbe alan Mehmet Özcan’ın tedavisi evinde devam ederken, polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Özcan, olayın alkol satış yasağına uyması nedeniyle yaşandığını belirterek, saldırganların yakalanmasını beklediğini ifade etti.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa