İran'da bu geceki uçuşlar iptal edildi

İran Sivil Havacılık Kurumu, "operasyonel kısıtlamalar nedeniyle bazı uçuşların bu gece 21.00’den yarın 06.00’ya kadar iptal edildiğini duyurdu.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
06 Ekim 2024 19:41
GÜNCELLEME
06 Ekim 2024 19:47
İran'da bu geceki uçuşlar iptal edildi
AA
Kaynak AA

İran Sivil Havacılık Kurumu, "operasyonel kısıtlamalar" gerekçesiyle ülke genelindeki bazı havalimanlarında uçuşların geçici olarak iptal edildiğini açıkladı. Bu iptallerin, bu gece saat 21.00’den başlayarak, yarın sabah 06.00’ya kadar süreceği belirtildi.

Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Jafar Yazarlou, uçuş iptalleri hakkında yaptığı açıklamada, belirli havalimanlarındaki uçuşların 7 Ekim’den itibaren gece boyunca askıya alındığını ifade etti. Yazarlou, "Bu akşam saat 21.00'den pazartesi sabahı 06.00'ya kadar bazı havalimanlarında yapılması planlanan tüm uçuşlar iptal edilmiştir" dedi.

Uçuş iptallerinin nedeni belirtilmedi

Yazarlou, iptallerin gerekçesi hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmazken, uçuş programındaki değişiklikler ve bilet iadeleriyle ilgili bilgilerin daha sonra duyurulacağını bildirdi. Bu süreçte yolcuların mağduriyet yaşamamaları için gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı belirtildi.

İran'daki havalimanlarında zaman zaman çeşitli nedenlerle operasyonel düzenlemeler yapılmakta, ancak bu son iptallerin sebebi henüz kamuoyuna açıklanmadı. Yolcuların iptallerle ilgili güncel bilgilere havayolu şirketleri ve yetkililer aracılığıyla ulaşması bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa