Afyonkarahisar'da feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Tır sürücüsü H.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
06 Ekim 2024 22:42
GÜNCELLEME
06 Ekim 2024 22:46
Afyonkarahisar'da feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı
AA
Kaynak AA

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, H.A. yönetimindeki bir tır, Salihler köyü yakınlarında karşı yönden gelen N.B. idaresindeki otomobille çarpıştı. Kaza, 9 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşti. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine, bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kaza sonucunda otomobil sürücüsü N.B. ile araçta yolcu olarak bulunan F.B. olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin diğer yolcularından L.B. ve G.B. ise ağır yaralı olarak Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan G.B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tır sürücüsü H.A., jandarma ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, kaza anına dair delillerin toplanması ve tanıkların ifadesinin alınması planlanıyor. Olayın ardından, çevre halkında derin bir üzüntü yaşanırken, kaza nedeninin belirlenmesi amacıyla detaylı bir inceleme başlatıldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa