İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırı

İstanbul Ümraniye’de motosikletli saldırganlar bir binanın giriş katına ateş açtı. İşte yaşananlar ve olayın detayları...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 06:50
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 06:50
İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırı
AY
Arif Yücel Editör

Ümraniye'de motosikletli iki saldırgan, bir apartmanın giriş katına silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın Detayları

Saldırı, saat 20.00 sıralarında Esenşehir Mahallesi, Zambak Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın giriş katına yapıldı. Kimliği belirsiz motosikletli iki kişi, binanın giriş katındaki daireye silahla ateş açtıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Polis Harekete Geçti

Saldırı ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği dairede detaylı incelemelerde bulundu. Kurşunların binanın giriş katındaki bir evin duvarına ve camına isabet ettiği belirtildi. Saldırıda yaralanan kimse olmazken, polis kaçan saldırganları yakalamak için kapsamlı bir araştırma başlattı.

Avcılar'da Sağanak Yağış ve Fırtına: Çatı Uçtu, Ağaç Devrildi

Avcılar'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına, birçok bölgede zarara neden oldu. Fırtına nedeniyle bir evin çatısı uçarken, devrilen ağaçlar ve göle dönen sokaklar günlük hayatı olumsuz etkiledi.

Şiddetli yağış ve fırtına, Cihangir Mahallesi'nde bir binanın çatısının uçmasına sebep oldu. Fırtına, Üniversite Mahallesi Bağlariçi Caddesi ve Firuzköy Bulvarı'nda da etkili olarak ağaçların devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaçlardan biri park halindeki bir otomobile zarar verdi ve araçta maddi hasar meydana geldi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa