İstanbul'da şimşekli gece... İşte son tahminler...

İstanbul'da gece saatlerinde şimşekler şehri aydınlatırken meteorolojiden de son tahminler geldi... İşte günün hava tahmini raporu...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 07:35
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 07:35
İstanbul'da şimşekli gece... İşte son tahminler...
AY
Arif Yücel Editör

İstanbul'da gece saatlerinde kentin çeşitli noktalarında şimşekler etkileyici bir manzara oluşturdu. Özellikle Çamlıca Camii'nden İstanbul semalarındaki şimşeklerin görüntülenmesi, izleyenleri büyüledi.

Şimşiekler, İstanbul'da aralıklı olarak etkili olan sağanak yağışın habercisi niteliğindeydi. Meteoroloji yetkilileri, şiddetli yağış ve fırtına ihtimali nedeniyle vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Meteorolojiden günün son tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kütahya, Manisa, Çankırı ve Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz ile Bursa, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların, Batı Karadeniz ile Bursa, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa