Kağıthane’de çekiçli maganda terörü!

İstanbul Kağıthane'de bir grup maganda, önünü kestikleri aracın tüm camlarını ve lambaları çekiçle parçalayıp husumetli oldukları sürücüyü yaraladılar.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 09:59
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 11:53
DHA
Kaynak DHA

Kağıthane'de trafikte akü ustasına saldırı

İstanbul Kağıthane'de trafikte seyir halindeyken önü kesilen bir akü ustası, husumetli olduğu aynı sanayi sitesinde çalışan kişiler tarafından çekiç ve sopalarla saldırıya uğradı. Saldırı anları çevredeki vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi.

Olay trafikte yaşandı

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Trafikte seyir halindeyken akü ustasının önü, daha önce husumetli olduğu belirtilen sanayi sitesinde akü işi yapan kişiler tarafından kesildi. Araçtan inen saldırganlar, sürücüyü darbederek çekiç ve sopalarla saldırıya geçti.

Şüpheliler gözaltına alındı

Saldırganlar, aracın camlarını çekiç ve sopalarla kırarken çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalıştı ancak azgın magandalar, husumet besledikleri akü ustasına ve aracına saldırmaya devam etti. Çevredeki vatandaşlar ise magandalara engel olamayınca 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu.

Geldikleri araçlarla uzaklaştılar

Terör estiren magandalar, husumet besledikleri sürücüyü yaraladıktan ve aracı parçaladıktan sonra olay yerinden yine araçlarla uzaklaştılar. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, magandalar tarafından parçalanan hafif ticari araçtan görüntü aldılar. Sağlık ekipleri ise yaralanan akü ustasını ambulansa alarak hastaneye kaldırdı ve tedavi altına aldı.

Geçtiğimiz ay da aynı kişiye saldırmışlar

Olayla ilgili olarak, saldırganların geçtiğimiz ay da aynı kişiye saldırdığı bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri kısa sürede saldırganları yakalayarak gözaltına aldı. Bu olay, saldırganların hukuki süreçlerinin başlatılmasıyla birlikte adli makamlarca incelenmeye devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa