Şişli'de Araplar, gece kulübü çıkışında kavga etti

Şişli’de 2 Arap kadın ve 1 Arap erkek, gece kulübü çıkışında kavga ettiler. Arapların alkolden ayakta duramadığı görüldü.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 10:57
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 12:29
Şişli'de Araplar, gece kulübü çıkışında kavga etti
DHA
Kaynak DHA

Şişli’de gece kulübü çıkışında kavga

İstanbul Şişli’de gece kulübünden sabaha karşı çıkan yabancı uyruklu 2 kadın ve bir erkek arasında kavga çıktı. Alkollü oldukları iddia edilen grupta, erkek şahsın kadınlardan birine saldırdığı ve diğer kadının ayırmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alkollü grup sokakta tartıştı

Olay, 14 Ağustos Çarşamba sabah saatlerinde Şişli Kurtuluş’ta meydana geldi. İddialara göre, Arap uyruklu 2 kadın ve 1 erkek gece boyunca eğlendikleri kulüpten çıktıktan sonra sokakta tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü ve erkek şahıs, kadınlardan birine fiziksel müdahalede bulundu. Diğer kadın ise kavgayı sonlandırmak için araya girmeye çalıştı.

Olay anı kameralara yansıdı

Sokakta dakikalarca süren kavgaya çevredeki vatandaşlar müdahale etmedi ancak olay, cep telefonları ile kaydedildi. Görüntülerde, erkeğin kadına saldırdığı, diğer kadının ise ayırmaya çalıştığı anlar dikkat çekti. Dakikalar süren kavganın ardından, üç kişi bölgeden uzaklaştı. Olayla ilgili polis tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa