Siyah Kalp'in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım!

Yeni sezonun ilgiyle izlenen projelerinden birisi olan Siyah Kalp'in perşembe akşamı ekrana gelecek olan 5. bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 11:16
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 11:37
Siyah Kalp'in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım!
Ecem Çetin Muhabir

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, büyük bir ilgiyle izlenen Siyah Kalp dizisi, perşembe akşamı 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan, yeni bölümü merakla beklenen Siyah Kalp dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yayınlanan yeni tanıtımda, Nuh’un bir cinayet nedeniyle tutuklanması dizinin seyircilerinde büyük bir şok etkisi yaratıyor. Melek, Nuh’un masum olduğuna inanarak ona destek olmaya çalışırken, Nihayet’in güvenilir olmadığını söyleme çabasına giriyor. Nuh’un tutuklanmasına kimin sebep olduğu gizemini korurken, Sumru'nun annesinden şüphelenmesi olayları daha da karmaşık hale getiriyor. Nuh'un tutuklanmasının ardından Sevilay, onu hapishanede ziyaret ediyor. Bu ziyaret sırasında ikili arasında duygu dolu anlar yaşanıyor ve Nuh’un durumu Sevilay'ı derinden etkiliyor. Bu süreçte Cihan, Melek’e daha da yakınlaşmaya başlıyor. Cihan’ın, Nuh'un zor durumunda hem ona hem de Melek’e destek olması, aralarındaki ilişkinin seyrini nasıl etkileyecek sorusunu akıllara getiriyor.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor. 

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de! 

5. Bölüm 2. Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=QtWQgfB4fy4

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa