Ankara Büyükşehirden yeni "Genç Akademi" hizmete açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Genç Akademisinin yeni adresi Çayyolu oldu. Akademideki ilk dersler 8 Ekim'de başlayacak.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 11:46
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 13:06
Ankara Büyükşehirden yeni ''Genç Akademi'' hizmete açılıyor!
Ecem Çetin Muhabir

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) hayata geçirdiği Genç Akademisine bir yenisini ekliyor. 

Mansur Yavaş’ın “Teknolojik ve modern bir dönüşüme imza atıyoruz” sözleriyle başlatılan Genç Akademinin yeni adresi Çayyolu oldu. 

350 metrekarelik kapalı alanı ve geniş bahçesiyle dikkat çeken kompleks, modern tasarımı ve sunduğu imkânlarla gençlerin hem çalışabilecekleri hem de dinlenip sosyalleşebilecekleri bir ortam sunuyor.

Kompleks içerisinde, gençlerin farklı ihtiyaçlarına cevap verecek çeşitli alanlar bulunuyor. Bunlar arasında; 15 kişilik 2 adet home office, 4 kişilik 3 adet butik ve grup çalışma odaları yer alıyor. Ayrıca, amfi alanı sergiler, atölyeler, söyleşiler ve brifingler için kullanılabilecek şekilde tasarlandı.

Bahçesinde ise gençlerin rahatça vakit geçirebileceği çardaklar, armut koltuklar ve yeşil alanlar bulunuyor. Açık hava sinema alanı da gençlere farklı bir sosyalleşme imkânı sunuyor. Bu özellikleriyle Genç Akademi Çayyolu, gençler için çok yönlü bir yaşam alanı olarak öne çıkıyor.

"8 Ekim tarihinde bu etkinlikle kapılarımızı vatandaşlarımıza açacağız"

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Proje Koordinatörü Dr. Sevda Keskin Akman, akademiye ilişkin şunları söyledi; 

"Ankaralı gençlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz"

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Ekin Ceren Akbaş ise şu ifadeleri kullandı; 

 

İlk ders Yoga atölyesi

Genç Akademi Çayyolu’nun ilk etkinliği 8 Ekim 2024 tarihinde düzenlenecek olan ücretsiz Yoga atölyesi ile başlayacak. Atölye salı ve cuma günlerinde hizmet verecek. Yoga atölyesi, saat 14.30’da gerçekleştirilecek.Atölyeye katılmak isteyenler, Beytepe Mahallesi Hacı Bektaşı Veli Caddesi, 5452 Sokak, No: 1 adresinde yer alan akademiye yüz yüze başvurarak kayıt yaptırabiliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa