WhatsApp durumlarınızda artık kişi etiketlemesi yapabileceksiniz!

WhatsApp, kullanıcıları ilgilendiren bir özelliği daha hayata geçirdi. Uygulamada paylaşılan durumlarda kişi etiketlemesi artık yapılacak.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 12:32
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 13:42
WhatsApp durumlarınızda artık kişi etiketlemesi yapabileceksiniz!
Ecem Çetin Muhabir

Mesajlaşma ve iletişim ağının en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan WhatsApp, Türkiye ve dünyada milyarlarca insan tarafından kullanılıyor. 

İnsanların birbirlerinden haber aldığı ve iletişime geçtiği WhatsApp, her geçen yıl yenilenen özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Meta'nın sahibi olduğu WhatsApp, kullanıcıları ilgilendiren yeni bir özelliği daha kullanıma sundu. 

Durumlarda etiketleme özelliği 

Buna göre; WhatsApp'ta kullanıcılar ekledikleri durumlarda kişi etiketleme özelliğinden faydalanacak. 

Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar, durum paylaşımlarında arkadaşlarını, ailelerini veya belirli bir grubu doğrudan etiketleyebilecek. Bu sayede, duruma etiketlenen kişiler, paylaşımdan haberdar olup, daha fazla etkileşim sağlayabilecek. Özellikle belirli bir grup kişiye özel mesajlar vermek ya da onlarla anlamlı anlar paylaşmak isteyen kullanıcılar, artık durum güncellemelerini daha işlevsel bir şekilde kullanabilecek.

5 kişi etiketlenecek 

Ancak bu etiketleme sınırlı. Durumlara yalnızca 5 kişi etiketleyebiliyorsunuz. 

Etiketlenen kişiler, durum paylaşımından özel bir bildirim alacak, ancak bu bahsetmeler durum ekranında görünmeyecek. Böylece durum, sadece etiketlenen kişiyle sınırlı kalmayacak, diğer kullanıcılar durumu standart şekilde görebilecek.

Bu yeni özellikle birlikte, kullanıcılar etiketlendikleri durumları yeniden paylaşabilme ve bu durumları beğenebilme imkanına da sahip olacak. WhatsApp, beğenilerin yalnızca durumu paylaşan kişi tarafından görülebileceğini ve bu özelliğin tamamen özel olduğunu vurguluyor.

WhatsApp, kişi etiketleme ve beğeni gibi yeni özelliklerin dünya genelinde kullanıma sunulduğunu ve bu yeniliklere tüm kullanıcıların kısa süre içerisinde erişebileceğini duyurdu. Kullanıcılar, kademeli olarak bu özellikleri kullanmaya başlayacak.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa