Ankara'da tekel bayi sahibini darbeden 2 zanlı yakalandı

Ankara Mamak'ta tekel bayisine girerek işletmeciye saldırıp darbeden ardından iş yerine zarar veren 2 zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 12:49
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 13:00
DHA
Kaynak DHA

Alkol satmayan tekel bayisi saldırıya uğradı

Ankara'nın Mamak ilçesinde alkol satışı yasağı nedeniyle satış yapmayan tekel bayi işletmecisi Mehmet Özcan (50), iki kişi tarafından darbedildi. Polis ekipleri, olayın ardından iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Yasak saati yüzünden tartışma çıktı

Olay, 28 Eylül saat 22.30 sıralarında Kayaş Mahallesi Kayaş Caddesi'nde meydana geldi. Tekel bayisi işleten Mehmet Özcan, alkol almak isteyen Yiğitcan D. (24) ve B.A.’yı, yasak saati başladığı için geri çevirdi. İki müşteri ile işletmeci Özcan arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yiğitcan D. ve B.A., Özcan’a tekme ve yumruklarla saldırdı.

İş yerini taşlayarak kaçtılar

Saldırının ardından sağlık ekiplerine haber veren Mehmet Özcan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisine evinde devam edilen Özcan’ın burnunda kırık ve yüzünde yaralanmalar olduğu belirtildi. Saldırganlar olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra geri dönerek iş yerinin camlarını taşlayarak kırdı.

Şüpheliler gözaltına alındı

Mehmet Özcan’ın şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, Yiğitcan D. ve B.A.’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Nilgün 5 saat önce Bu akşam bırakın. Ki gece de gidip bir tekel bayi işletmecisini öldürsünler. Malum. Kanunlar bizde böyle çalışıyor.
Sonraki Sayfa