Melania, Donald Trump'a aşık olma sebeplerini tek tek açıkladı

Melania Trump, eski ABD (Amerika Birleşik Devletleri) Başkanı Donald Trump'a aşık olma sebeplerini sosyal medya platformu X üzerinden açıkladı.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 13:36
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 15:13
Melania, Donald Trump'a aşık olma sebeplerini tek tek açıkladı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Eski First Lady Melania Trump, eski başkan Donald Trump'a olan sevgisini, X platformunda 2.8 milyon takipçisiyle paylaştığı bir video ile anlattı. 54 yaşında olduğu bilinen Melania Trump, Donald Trump ile tanıştıkları andan itibaren aralarında güçlü bir bağ oluştuğunu ve eski başkanın özgüveninin, çekiciliğinin, mizahının ve vizyonunun kendisini derinden etkilediğini ifade etti.

Çiftin düğünü hakkında da konuşan Melania Trump, o günün nefes kesici bir gelinlikle, ünlü bir şefin özenle hazırladığı menü ve müzik dünyasından efsanelerin canlı performanslarıyla adeta büyüleyici bir olay olduğunu dile getirdi. Videoda, çiftin dans ettiği ve Melania Trump'ın Christian Dior imzalı ikonik gelinliğiyle görüntüleri de yer aldı. Klip, Melania Trump'ın anı kitabından bir kare ile sona erdi.

Melania-Donald Trump çifti arasında kürtaj anlaşmazlığı

Bu paylaşım, Melania Trump'ın kürtaj haklarıyla ilgili yaptığı açıklamaların ardından geldi. Kocasının aksine kürtaj haklarını savunan Melania Trump, X platformunda yayınlanan bir videoda, bireysel özgürlüğün korunmasının kendisi için temel bir ilke olduğunu belirtti.

Bu açıklamalar, The Guardian’ın geçen hafta Melania Trump’ın kürtaj konusundaki farklı görüşlerine dikkat çeken bir konuşmayı ele geçirmesinden kısa süre sonra gündeme geldi.

Melania Trump, yayımladığı anı kitabında, kadınların çocuk sahibi olup olmama kararlarının tamamen kendi inançlarına ve tercihlerine bağlı olması gerektiğini vurguluyor. Kitapta, şu ifadeler yer alıyor:

Kitapta Melania Trump, zaman zaman eşi Donald Trump ile siyasi konularda anlaşmazlık yaşadıklarını ancak bu meseleleri kamuoyuna yansıtmadan özel olarak ele aldıklarını belirtiyor. Kürtaj konusundaki görüşlerini ise ayrıntılı bir şekilde açıklıyor. Fox News’a röportaj veren Donald Trump, eşiyle kitaba dair sohbet ettiklerini ve ona kendi iç sesini dinlemesi gerektiğini söylediğini aktardı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa