Serenay Sarıkaya, ekonomistlere danışmadan adım atmıyor!

Geçtiğimiz günlerde evinin kapılarını ilk kez açan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ekonomistlere danışarak yatırımlarını yaptığı öğrenildi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 14:23
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 15:21
Serenay Sarıkaya, ekonomistlere danışmadan adım atmıyor!
Ecem Çetin Muhabir

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren, ekranların en sevilen isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, magazin gündeminden düşmeyen bir isim...

Son olarak Show TV'de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Aile dizisindeki Devin karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, yaptığı paylaşımları, açıklamaları, güzelliği ve tarzıyla adından söz ettiriyor. 

Ünlü oyuncu son olarak ise Ateşe Düştüm şarkısıyla müzik piyasasını kasıp kavuran ünlü şarkıcı Mert Demir'le yaşadığı aşkla konuşuluyor.  

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde evi ile gündeme geldi. Sarıkaya, yaşadığı evin kapılarını ilk kez dünyaca ünlü AD (Architectural Digest) dergisine açtı. 

Ünlü oyuncu, evinde dergi için kamera karşısına geçti. Serenay Sarıkaya'nın lüks evine ve karelerine beğeniler yağdı.  

Serenay Sarıkaya'nın salonundaki leopar desenli kanepesi, gri renklerle çevrili mutfağı oldukça dikkat çekti. Tuvaleti boydan boya ayna ile kaplı olan ünlü oyuncunun, yatak odasındaki tavandaki aynası da gündem oldu.

Eşyaların fiyatları da oldukça dudak uçuklattı. Leopar desenli kanepenin 600 bin TL, mutfağının 2 milyon TL, tasarım yatağın 400 bin TL, pufunun 8 bin TL olduğu ortaya çıktı. 

Lüks evi ile oldukça konuşulan Serenay Sarıkaya'nın yatırımlarına oldukça önem verdiği öğrenildi. 

Yatırımlarını ekonomistlere danışıyor 

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Genelde gayrimenkul üzerine yatırım yapan ünlü ismin ekonomistlere danışarak adım attığı gündeme geldi. 

Serenay Sarıkaya'nın Kaz Dağı eteklerinde villası ve İstanbul'da birkaç dairesi olduğu biliniyor. 

Dizilerde bölüm başı 1 milyon 200 bin TL kazanan ünlü isim, sosyal medyada bir paylaşıma ise 1 milyon TL'nin üzerinde kazanç sağlıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa