Erdoğan başkanlığında AK Parti MYK toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde İsrail ve ekonomi var.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 14:42
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 15:04
Erdoğan başkanlığında AK Parti MYK toplandı
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleştiriliyor. 

Saat 14.20’de başlayan bu önemli toplantıda Erdoğan'ın açılış konuşması yapması bekleniyor. 

Toplantının gündeminde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve Lübnan’a yönelik genişleyen operasyonlarının değerlendirilmesi önemli bir yer tutuyor. Bu bağlamda, Türkiye'nin bölgesel gelişmelere karşı tavrı ve atılacak adımlar üzerine detaylı görüşmeler yapılacağı öngörülüyor.

Ayrıca, AK Parti’nin kongre süreci de devam ediyor. Erdoğan, geçtiğimiz aylarda bu sürecin Ekim ayında başlayacağını belirtmişti ve belde, ilçe, il düzeyindeki hazırlıklar hızla sürüyor. 

Parti içi yenilenme ve Türkiye genelinde vatandaşlarla buluşma partileri kapsamında yapılan toplantılar da MYK toplantısında ele alınan konular arasında yer alıyor. 

Bu buluşmalar, 81 ilde gerçekleştirilerek vatandaşların şikayetleri dinlendi. Ekonomi, vatandaşların en büyük sorunu olarak öne çıkarken, AK Parti'nin bu şikayetler doğrultusunda yeni bir yol haritası belirleyeceği ifade ediliyor.

Toplantı sonunda, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in basına açıklamalarda bulunarak toplantıda ele alınan konularla ilgili bilgilendirme yapması bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa