İş başvuru mektubu 48 yıl sonra iade edildi!

İngiltere’de 70 yaşındaki kadının 48 yıl önce akrobasi için yaptığı iş başvuru mektubu yeni iade edildi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 14:53
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 15:48
İş başvuru mektubu 48 yıl sonra iade edildi!
AA
Kaynak AA

İngiltere'de Tizi Hodson adlı 70 yaşındaki kadın, 48 yıl önce motosiklet akrobatı olma hayaliyle yaptığı iş başvurusunun akıbetini nihayet öğrendi.

Başvuru mektubu 48 yıl sonra ortaya çıktı

BBC'nin haberine göre, Lincolnshire bölgesinde yaşayan Hodson, Ocak 1976'da yaptığı iş başvurusunun postanede bir çekmecenin arkasına sıkışıp kaldığını ve bu yüzden gönderilmediğini öğrendi. Yaklaşık 50 yıl sonra orijinal başvuru mektubu kendisine ulaştırılan Hodson, olay karşısında oldukça şaşkındı.

Hayalini gerçekleştiremediği için üzüldü

Hodson, o dönemde iş hakkında neden geri dönüş almadığını hep merak ettiğini belirterek, "Şimdi cevabı biliyorum," dedi. Londra'da yaşadığı yıllarda yazdığı bu mektubun kendisi için ne kadar anlamlı olduğunu ifade eden Hodson, motosiklet dublör sürücüsü olma hayalini gerçekleştiremediği için derin bir hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Mektup nasıl bulundu?

Mektubun üzerinde "Staines Postanesi tarafından geç teslim edildi. Bir çekmecenin arkasında bulundu, yaklaşık 50 yıl gecikmeyle teslim edildi" yazılı bir notun yer aldığı belirtildi. Hodson, yıllar içinde birçok kez taşınmış ve farklı ülkelere yerleşmiş olmasına rağmen, mektubun kendisini nasıl bulduğunu şaşkınlıkla karşıladığını ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa