Öğrencisiyle ilişkiye giren 51 yaşındaki lise öğretmeni tutuklandı

ABD'de (Amerika Birleşik Devletleri) öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken yakalanan 51 yaşındaki öğretmenin tutuklandığı öğrenildi.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 14:54
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 15:16
Öğrencisiyle ilişkiye giren 51 yaşındaki lise öğretmeni tutuklandı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

ABD'nin (Amerika Birleşik Devletleri) Teksas eyaletinde oldukça rahatsız edici bir olay meydana geldi. Comal bölgesinde görev yapan ve 51 yaşında olduğu öğrenilen lise öğretmeni Jennifer Massey, öğrencisi ile cinsel ilişki yaşadığı esnada polis tarafından suçüstü yakalandı. Olayın, inşaat halindeki bir binada gerçekleştiği bildirildi.

Suçüstü yakalanan öğretmen tutuklandı

Yerel polis ekipleri, aldıkları şüpheli bir ihbar üzerine olay yerine gitti ve gördükleri manzara karşısında harekete geçti. Comal Şerif Ofisi tarafından yapılan resmî açıklamaya göre, polis memurları olay yerine ulaştıklarında Jennifer Massey ve öğrencisinin cinsel ilişki içinde olduğunu belirledi.

Olay yerinde suçüstü yakalanan Jennifer Massey, "öğrenci ve öğretmen arasında uygunsuz ilişki" suçlaması ile tutuklandı. Lise öğretmeninin, daha sonra ilçe hapishanesine sevk edildiği bildirildi.

Okula geri dönmeyecek

Yaşanan bu skandalın ardından Jennifer Massey'nin görev yaptığı okuldan da resmi bir açıklama yapıldı. Velilere gönderilen bilgilendirme mesajında olay hakkında bilgi verildi ve ahlaksız öğretmenin okula geri dönmeyeceği duyuruldu.

Böyle bir olayın yaşanmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten okul yönetimi, öğrenci güvenliğini her zaman en üst düzeyde önemsediklerini işaret etti. Bu tür olaylar, ülkede hem eğitim sistemine olan güveni sarsarken hem de toplumda geniş bir infial yaratıyor. Jennifer Massey’nin yargı süreci devam ederken olayın sonuçları da yakından takip ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa