Mansur Yavaş'tan Sıla bebek tepkisi!

Tekirdağ’da cinsel saldırıya uğrayan ve darp edilen Sıla bebekten acı haber geldi. Mansur Yavaş, paylaşım yaparak tepkisini dile getirdi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 15:33
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 16:36
Mansur Yavaş'tan Sıla bebek tepkisi!
Ecem Çetin Muhabir

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla bebek, 8 Eylül'de annesi tarafından “uyanmadığı” gerekçesiyle hastaneye götürüldü.

Anne B.Y., kızı S.Y.’yi Malkara Devlet Hastanesi’ne götürdüğünde, bebek burada beyin kanaması ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Hastane yetkilileri durumu polise bildirdi. Ardından bebeğe beyin ameliyatı yapılarak entübe halde yoğun bakım ünitesine alındı.

Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, darp sebebiyle hastaneye getirilen 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla tespit edildiğini açıkladı. 

Ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören küçük kız çocuğu, bugün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

Sıla bebeğin ölümü tüm Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğdu. 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden 2 yaşındaki Sıla bebeğin ölümüyle ilgili paylaşım yaptı. 

"Bu insanlık dışı vahşeti ne vicdan ne de hukuk kabul edebilir"

Yavaş, "2 yaşındaki Sıla bebeğe yapılan bu insanlık dışı vahşeti ne vicdan ne de hukuk kabul edebilir." ifadelerini kullandı.

"Bu ülkenin çocuklarını koruyamazsak neyi koruyabiliriz, neyi başarabiliriz?"

"Bu ülkenin çocuklarını koruyamazsak neyi koruyabiliriz, neyi başarabiliriz?" diyen Mansur Yavaş, gelecek nesiller için son nefesine kadar bu insanlık dışı canilerle, vicdansızlarla mücadele edeceğini ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa