Karadut dizisi üçüncü bölümüyle ekrana gelecek!

ATV ekranlarında pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Karadut dizisi bu akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 17:32
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 17:44
Karadut dizisi üçüncü bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Burak Dadak, Selin Türkmen, Engin Şenkan gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Karadut dizisi geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı.

ATV ekranlarında pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan ve ilgiyle izlenen dizi, bu akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelecek.

3. bölümde neler yaşanacak?

Gördüklerinden derinden etkilenen Çetin, kızı Zuhal'e karşı sert bir tutum sergilemeye başlıyor. Her şey, rutin bir mezarlık ziyareti sırasında Zuhal'e verdiği ağır ceza ile zirveye ulaşıyor ve bu davranışı çevresindekileri şoke ediyor. Erdem ailesi ise farklı krizlerle boğuşmaya devam ediyor. Ayağı hala alçıda olan Begüm, kendisine yeterince ilgi gösterilmediğini düşünerek ailesine tepkili. Okuldaki zor günleri de devam ederken, beklenmedik bir şekilde yardımına koşan biri, nihayet onun yüzünü güldürüyor. Alp'in tehditleriyle baş etmeye çalışan Aslı, şikayetçi olmak ve yaşadıklarını gizlemek arasında bir ikilemde kalıyor. Ablası Zuhal, ona boyun eğmemesi gerektiğini söylerken, kardeşi Figen ise Aslı'nın cesaretini kırıyor. Ancak Alp'in beklenmedik bir hamlesi, Aslı'yı kesin bir karar almaya itiyor. Geçmişin perdesi aralanmaya başladıkça, Çetin'in acımasızlığıyla sadece Zuhal'in değil, başka kişilerin de mücadele ettiği ortaya çıkıyor. Ancak Zuhal, ilk aşkından aldığı cesaretle, başta babası Çetin olmak üzere herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Diziyi, Sırma Yanık kaleme alıyor. 

3.Bölüm tanıtımı: 

https://www.youtube.com/watch?v=J2BMcxLxf48

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa