Kadına şiddetin adresi bu kez de Esenler

İstanbul'un Esenler ilçesinde otoyol kenarında bir erkek ailesiyle birlikte kız arkadaşını darp etti. Saldırgan ailenin görüntüleri kameralara yansıdı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 18:30
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 18:54
Kadına şiddetin adresi bu kez de Esenler
DHA
Kaynak DHA

Gün geçmiyor ki kadına yönelik şiddet ve taciz haberlerine bir yenisi eklenmesin. Şiddetin adresi bu kez de  İstanbul'un Esenler ilçesi oldu. 

Esenler'de otoyol kenarında meydana gelen şiddet olayı, çevredeki vatandaşların tepkisine rağmen devam etti. Olay, dün saat 18.00 civarında Fevzi Çakmak Mahallesi O-3 otoyolunda gerçekleşti. İddiaya göre, bir adam ailesiyle birlikte kız arkadaşını yol kenarında darbetmeye başladı. Çevrede bulunan kişilerin müdahale girişimlerine ve tepkilerine aldırış etmeyen saldırgan ve ailesi, şiddeti sürdürdü.

Vatandaşlar olayı cep telefonlarıyla kaydetti

Olayın daha da vahim hale geldiği anlar, saldırganın kadını 41 AOJ 723 plakalı bir otomobile zorla bindirmesiyle yaşandı. Araç içerisinde de darbetmeye devam eden saldırgan, ailesiyle birlikte hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntüler, olayın an be an kaydedilmesine olanak tanıdı.

Yaşanan bu olay, çevrede büyük bir infiale neden olurken, şiddet görüntüleri sosyal medyada geniş yankı buldu. Kadına yönelik bu tür saldırılar toplumda ciddi tepkilere yol açarken, yetkililerin olaya dair soruşturma başlatması bekleniyor. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa