Yavuz Ağıralioğlu partisini kuruyor: Akşener tebrik etti

Eski İYİ Parti Milletvekili Ağıralioğlu partisini kurmaya hazırlanırken Akşener'in bu yeni partinin bazı kurucularına "hayırlı olsun" dediği belirtildi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 21:06
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 21:19
Yavuz Ağıralioğlu partisini kuruyor: Akşener tebrik etti
EK
Esra Koçak Editör

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni partisinin kuruluş hazırlıklarında sona yaklaşıldı. 28 Ekim'de resmî kuruluş dilekçesinin verileceği belirtilen partinin ismi ise şu an gizli tutuluyor. Partinin logosunda parlament mavisi ve beyaz renklerin kullanılacağı ifade edilirken, "Milletini koruyan, millet için, millet içinde siyaset" sloganının öne çıkacağı belirtildi. Partinin İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, 40'tan fazla ilde teşkilatlanacağı ve bu illerde görev alacak isimlerin de şimdiden hazır olduğu açıklandı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Yavuz Ağıralioğlu, yeni partisinin kuruluş süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, Türkiye'nin şu anki siyasi atmosferini, AK Parti'nin 2001 yılında iktidara gelmeden önceki döneme benzettiğini söyledi. Ayrıca, yeni parti girişimlerinin bir "B planı" olmadığını, ana hedeflerinin halkın taleplerini karşılamak olduğunu vurguladı.

Meral Akşener'den "hayırlı olsun" mesajı

İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener'in, Ağıralioğlu'nun kurucuları arasında yer alan bazı isimlerle görüştüğü ve "hayırlı olsun" dileğinde bulunduğu ifade edildi. Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti ve bazı bağımsız milletvekillerinin, Ağıralioğlu'nun kuracağı partiye geçiş yapmak için temaslarda bulunduğu iddia edildi, ancak bu taleplere sıcak bakılmadığı öne sürüldü.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa