Kavgayı ayırmak isterken kendisine saldıran 4 kişiyi tabancayla vurdu

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde kavgayı ayırmak isteyen V.E.B. (43), kavga edenler kendisini darp etmeye kalkınca 4 kişiyi tabancayla yaraladı.

BY
Barış Yılmaz Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 21:49
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 21:49
Kavgayı ayırmak isterken kendisine saldıran 4 kişiyi tabancayla vurdu
BY
Barış Yılmaz Muhabir

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde meydana gelen bir kavga, beklenmedik bir şekilde silahlı şiddete dönüştü. 

Kavga eden grubu ayırmaya çalışan 43 yaşındaki V.E.B., yaşanan tartışmada hedef haline gelince silahını çekerek dört kişiyi yaraladı. Jandarma ekipleri, olaydan sonra kaçan V.E.B.'yi yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Nailiye Mahallesi'nde yaşandı. Bir villa inşaatında çalışan bir kişi ile bir grup arasında başlayan tartışma hızla kavgaya dönüştü. 

Tam bu sırada, bölgeden geçen V.E.B., araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak kavga eden taraflardan birinin yakınlarını olay yerine çağırmasıyla gerginlik arttı. İddiaya göre, olaya karışan grup V.E.B.’ye saldırınca, V.E.B. kendini savunmak için tabancasını çekti ve dört kişiyi vurdu. Yaralanan İsmail A. (41), oğlu Emrullah A. (21), Emrah K. (35) ve H.A. (42) olay yerinde ilk müdahaleyi aldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sapanca Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yaralıların tedavileri sürerken, jandarma ekipleri silahla kaçan V.E.B.’nin izini sürmek için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayın detayları araştırılırken, yaşanan şiddetli tartışmanın nedeni ise henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa