Valentina Alekseeva Rusya'nın en güzel kadını seçildi

Valentina Alekseeva, 85 bin kadın arasında Miss Russia yarışmasını kazanarak Rusya'nın en güzel kadını seçildi.

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 22:21
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 22:52
Valentina Alekseeva Rusya'nın en güzel kadını seçildi
CS
Canan Salman Muhabir

Bu yıl, 85 binden fazla genç kadının katıldığı Miss Russia yarışmasında Çuvaşistan Cumhuriyeti'nden gelen Valentina Alekseeva, yarışmayı kazanarak Rusya'nın en güzel kadını ünvanını elde etti. 18 yaşındaki tıp öğrencisi, Meksika'da düzenlenecek dünya güzellik yarışmasında Rusya'yı temsil edecek.

Rusya güzeli Tıp öğrencisi

Valentina Alekseeva, eğitimini Pirogov Rusya Ulusal Araştırma Tıp Üniversitesi'nde sürdürüyor. Geçen yılın Miss Russia birincisi Margarita Golubeva'nın değerli taşlarla süslenmiş tacını devralarak büyük bir başarıya imza attı.

10 bin dolar nakit ödül 

Alekseeva, yarışmayı kazanmasının yanı sıra bir milyon ruble (yaklaşık 10 bin dolar) ödülün de sahibi oldu. Genç yarışmacı, baleye, spor ve sağlıklı yaşama olan ilgisiyle dikkat çekiyor. Ulusal etkinliğe katılma hakkını, bölgesel bir güzellik yarışmasında birinci olarak elde etmişti.

Yarışmanın jürisi dikkat çekti

Final, Barvikha Luxury Village konser salonunda gerçekleştirildi. Jüri üyeleri arasında Miss Russia 2001 ve Miss Universe 2002 birincisi Oksana Fedorova, ünlü tasarımcı Igor Chapurin ve besteci Vladimir Matetsky de yer aldı. Yarışmanın diğer kazananları ise Tolyatti'den İrina Mironova ikinci, St. Petersburg'dan Ulyana Evdokimova ise üçüncü sırada yer aldı.

Miss Russia Yarışması kaç yıldır düzenleniyor?  

1993 yılından bu yana düzenlenen Miss Russia yarışmasına bu yıl 85 binden fazla genç kadın katıldı. Katılım için 18-23 yaş arasında, bekar ve çocuksuz olma şartları aranıyordu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa