Ses kaydı ortaya çıktı! Eylem Tok yalan mı söyledi?

İstanbul Kemerburgaz'da 1 Mart'ta meydana gelen ve Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği trafik kazasının 112 acil durum kayıtları ortaya çıktı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
07 Ekim 2024 22:53
GÜNCELLEME
07 Ekim 2024 23:11
Ses kaydı ortaya çıktı! Eylem Tok yalan mı söyledi?
EK
Esra Koçak Editör

İstanbul Eyüpsultan'da, 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un, ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olduğu trafik kazasıyla ilgili 112 Acil Servis'le yaptığı telefon konuşmaları ortaya çıktı.

"Hayatım bitti, lütfen gel"

Kazanın hemen ardından Cihantimur'un, Adem isimli bir kişiyi aradığı ve telefon görüşmesinde, "Adem abi, yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel," şeklinde panik dolu ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Ses kayıtlarında, "Birine vurdum, hayatım bitti" dediği de duyuluyor. Ayrıca aracının otomatik olarak 112 Acil Servis’i aradığı ancak cevap alamadığı da tespit edildi.

Ne olmuştu?

1 Mart 2024 tarihinde, saat 23.50 civarında, yazar Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur, 34 EEG 06 plakalı araçla seyir halindeyken, yol kenarında arıza nedeniyle park edilmiş 3 ATV aracına çarptı. Kazada, 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti, çevrede bulunan diğer kişiler ise yaralandı.

Kazanın ardından ilk olarak olay yerine gelen Timur Cihantimur’un annesi Eylem Tok, oğlunu olay yerinden uzaklaştırdı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, anne ve oğlunun ertesi gün saat 03.50’de İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçış yaptıkları belirlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Eylem Tok ve Timur Cihantimur hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Ayrıca kırmızı bülten çıkarılması talep edildi. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında ise şüphelilerin ABD’ye kaçtıkları tespit edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa