12 gündür kayıptı! Pelin'den acı haber geldi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 12 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Pelin Karaca, Uşak'ın Eşme'de ormanlık alanda ölü bulundu.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 00:17
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 00:37
12 gündür kayıptı! Pelin'den acı haber geldi
AA
Kaynak AA

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 12 gündür kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki Pelin Karaca, Uşak'ın Eşme ilçesindeki ormanlık alanda ölü bulundu. Karaca'nın kaybolmasının ardından ailesi, 26 Eylül'de polise başvurarak yardım talep etti.

12 günlük arama çalışmaları sonuç verdi

Ailenin başvurusu üzerine emniyet ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları, 12 gün boyunca geniş kapsamlı bir şekilde sürdürüldü. Yapılan çalışmalar sonucunda, Karaca'nın cansız bedeni Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık bir alanda bulundu. Bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Şüpheli gözaltına alındı

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Pelin Karaca'nın erkek arkadaşı olduğu öne sürülen A.U. (37) polis ekipleri tarafından şüpheli olarak gözaltına alındı. A.U.'nun sorgusu devam ederken, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Cenaze otopsi için morgda

Pelin Karaca’nın cenazesi, polis ve savcılık tarafından yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Otopsi sonucunda genç kadının ölüm nedeni kesin olarak belirlenecek. Soruşturma, ilgili adli makamlarca yürütülmeye devam ediyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa