Park halindeyken hareket eden otomobil boşluğa düştü

Kocaeli'de yaşanan olayda park halindeyken hareket eden otomobil, ev ile istinat duvarı arasındaki boşluğa düştü.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 06:50
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 06:50
Park halindeyken hareket eden otomobil boşluğa düştü
EP
Esra Polat Editör

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde park halinde olan bir otomobil, el freni çekilmediği için kendiliğinden hareket ederek bir ev ile istinat duvarı arasına sıkıştı. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Olayın Detayları

Kaza, akşam saatlerinde Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Nenehatun Caddesi'nde meydana geldi. 34 HM 5660 plakalı otomobil, sürücüsü E.E.'nin el frenini çekmeyi unutması sonucu, rampalı yolda yaklaşık 10 metre ilerleyerek yol kenarındaki bir ev ile istinat duvarı arasına düştü.

Yaralanan Yok

Kazada yaralanan kimse olmazken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kontrolden çıkan otomobil yuvarlandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde virajda kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarındaki boşluğa yuvarlandı. Kazada, araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Taşköprü Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Sefa S. yönetimindeki 34 HJB 654 plakalı otomobil, kırsal mahalleleri birbirine bağlayan yolda şehir merkezi yönüne giderken virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç yol kenarındaki boşluğa yuvarlandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazadan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü Sefa S. ve yanındaki Enes K., sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra çevredekilerin yardımıyla ambulansa alındı. Yaralılar, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa