Milli Takım'da Karadağ hazırlıkları sürüyor

A Milli Futbol Takımı, Karadağ maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık şekilde gerçekleştirildi...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
08 Ekim 2024 07:35
GÜNCELLEME
08 Ekim 2024 07:35
Milli Takım'da Karadağ hazırlıkları sürüyor
EP
Esra Polat Editör

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı.

Eksik İsimler

Seyahat programı nedeniyle akşam saatlerinde kampa katılacak olan Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Zeki Çelik ve Okay Yokuşlu idmanda yer almadı. Ayrıca, Merih Demiral tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadı. Tedavileri devam eden Mert Günok ve İsmail Yüksek de çalışmada yer almayan diğer isimlerdi.

Yeni İsimler İlk Kez Milli Takım Kampında

Aday kadroya ilk kez davet edilen Atakan Karazor, A Milli Takım ile ilk antrenmanına çıktı. Kampın bir diğer yeni oyuncusu Emirhan Topçu ile birlikte Karazor'a takım arkadaşları antrenman öncesinde "hoş geldin" karşılaması yaptı.

Antrenmanın Detayları

Isınma hareketleri ve koşu çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Karadağ karşılaşmasına yönelik taktik çalışmalar yapıldığı belirtildi.

TFF Yönetimi Takipte

Milli takımın antrenmanını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Ceyhun Kazancı ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri yakından takip etti. Ay-yıldızlı ekip, yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla Karadağ maçı hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa